Afbeelding
Limburgse heuvellanden bruiloft

Trouwen in Limburg

Als geboren en getogen Limburgse kan ik maar één ding zeggen: Limburg is dé trouwprovincie bij uitstek. Jullie zullen niet het eerste bruidspaar zijn ‘van boven de rivieren’ dat naar Limburg afdaalt om hun mooiste dag te vieren daar waar het toch een beetje voelt als trouwen in het buitenland. De heuvels, het Bourgondische en toch altijd nét een paar graden warmer…in Limburg is het goed toeven.

Als Limburgspecialist wijs ik jullie de weg in deze prachtige trouwprovincie. Ik spreek het Limburgs dialect, een niet te onderschatten pré als je hier iets moet regelen. Mijn jarenlange ervaring zorgt voor een groot en breed Limburgs netwerk. Juist die mooie landhuizen, hoeves of buitenlocaties die je niet via Google vindt, laat ik jullie zien! Daarnaast maken jullie kennis met alleen de beste leveranciers waarmee ik zo fijn en graag samenwerk.

Waar wachten jullie eigenlijk nog op? Maak snel een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden die Limburg biedt op trouwgebied. Zowel jullie als jullie gasten zullen versteld staan van de vele mogelijkheden en prachtige plekken. Een perfecte huwelijksdag, zo dicht bij huis.

Alles over trouwen in Limburg, mijn ondernemersverhalen als weddingplanner en de leukste en meest bijzondere verhalen van bruidsparen deel ik in mijn podcast. Elke 2 weken een nieuwe aflevering waarin je alles te weten komt over jouw bruiloft in Limburg. 

Luister naar de FBLS Weddings podcast

 

Afbeelding
FBLS weddings podcast

Trouwlocaties in Limburg

Ben jij op zoek naar de mooiste trouwlocaties van Limburg? Lees dan snel verder!