Trouwen op Curaçao

04 oktober 2012

Vorige week was het dan eindelijk zover. Maanden naar uitgekeken en op verheugd...de studiereis nar Curaçao georganiseerd door de BWPN.

Alhoewel ik er wel al eerder een bruiloft had georganiseerd (bewijs dat het kan op afstand!), was ik zelf nog niet eerder op Curaçao geweest. Het was voor mij dan ook echt een 'dream come true' om af te reizen naar dit prachtige eiland. En de verwachtingen waren niet voor niets zo hooggespannen. Het was namelijk echt fantastisch!

Nu ik dit zo aan het schrijven ben, weet ik niet eens waar ik zal beginnen met vertellen. We hebben zoveel gezien en gedaan, beleefd en ontdekt. Dat is echt teveel voor één blog! Ik zal jullie daarom de komende tijd steeds wat meer vertellen over trouwen op Curaçao. Zodat je beetje bij beetje een beeld krijg van wat er zoal mogelijk is. Want dat dat meer is dan trouwen op het strand en foto's maken bij de beroemde Handelskade, zoveel is mij wel duidelijk geworden tijdens de reis. Er zijn mogelijkheden te over en net zoals ik in Nederland altijd pleit voor een persoonlijke bruiloft, is dat op Curaçao ook absoluut mogelijk. Ook al vinden er zo'n 1.000 bruiloften per jaar plaats, die van jullie moet natuurlijk wel superbijzonder worden!

Volg dus de komende weken vooral mijn blog, en ik neem je mee op ontdekkingsreis. Want Curaçao is echt hét trouweiland bij uitstek!