Vier de liefde 12-12-12

05 december 2012

Nog maar 1 week...dan is het zover! Vier de Liefde 12-12-12! De laatste weken is er nog van alle kanten sponsoring binnengekomen. Veel landelijke leveranciers, zoals mooie schoenen voor Hanny en Gerrit door Elsa Coloured Shoes. In de webwinkel van Fashion Hair Accessories mocht Hanny haar sieraden uitzoeken en ook het busvervoer van Vaals naar Nijkerk is geregeld. Wat een energie geeft het om te zien hoeveel mensen, bedrijven en organisaties zich voor deze 12 bruidsparen inzetten!

In Limburg vonden we ook op het nippertje nog videograaf Younique Film, die van het ochtendprogramma in Vaals een prachtige trouwclip gaat maken.

Tussendoor spreek ik Hanny en Gerrit regelmatig via de telefoon en telkens weer realiseer ik me waarom ik dit doe. Zo'n blij en dankbaar bruidspaar, ze weten vaak niet wat hen overkomt! Vorige week ontvingen ze een envelop in de brievenbus met daarin aangeboden een mini-honeymoon in één van de parken van Landal. Weer zo'n prachtige verrassing!

Door veel leveranciers wordt deze laatste week nog veel werk verzet. De give-aways worden gemaakt, de taart wordt gebakken en de laatste hand wordt gelegd aan de decoratie. Voor Hanny en Gerrit en hun gasten begint de hele beleving al een avond eerder. Omdat zij uit Brabant komen, vertrekken ze op 11 december al naar Vaals om te overnachten bij Kasteel Bloemendal. Beter kan 12-12-12 voor hen niet beginnen. Nu nog een taxibedrijf dat hen die avond naar Vaals wil brengen. De laatste sponsor die we nog nodig hebben...wie helpt?