Wat wordt jullie bruiloft thema

09 augustus 2012

Als ik aan een bruidspaar tijdens het kennismakingsgesprek vraag of ze ervoor kiezen hun bruiloft een bepaald thema mee te geven, word ik vaak een beetje meewarig aangekeken. Zo van; je denkt toch niet dat we allemaal als sprookjesfiguur gaan of een onderwaterwereld gaan creëren??! Bij ‘themabruiloft’ denkt men al snel dat alles over-the-top moet zijn, maar niets is minder waar (hoewel dat natuurlijk ook heel leuk kan zijn )

Het kan ook anders...

Ik heb altijd de stiekeme hoop dat bruidsparen inderdaad een thema kiezen voor hun bruiloft. Of dat nu een kleur is (zoals bij de bruiloft van Bram en Karin), een gezamenlijke passie (zie de bruiloft van Jeffrey en Lyandra) of bijvoorbeeld een strandthema. Dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je iets persoonlijks toevoegt aan je bruiloft en iets dat herkenbaar is voor je gasten. Het is supermooi om alles op elkaar af te stemmen, eenheid te creëren en daarmee jullie bruiloft uniek te maken. Dit begint natuurlijk al bij de uitnodiging en kan daarna perfect doorgetrokken worden naar al het andere drukwerk (menukaartjes, naamkaartjes, kerkboekje) maar natuurlijk ook in je bruidsboeket, zijn kleding (denk aan bepaalde kleur stropdas), goodiebags voor je gasten of de taart. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt het zover doorvoeren als je wil, maar zorg ervoor dat het geen overkill wordt.

En als je nu zegt; ik vind dat wel leuk zo’n thema maar ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen? Dan komt dat goed uit, want ik vind het namelijk het allerleukste om te doen! Dus neem gerust even contact met me op, dan gaan we er samen mee aan de slag.