Afbeelding
5 tips voor je huwelijksaanzoek

5 tips voor je huwelijksaanzoek

17 november 2016

Het is bijna december...dé maand bij uitstek voor een huwelijksaanzoek. Verpakt in een zoet Sinterklaasgedicht, romantisch bij de lichtjes van de kerstboom of wat dacht je van een perfécte vraag om het nieuwe jaar mee in te luiden?

Ideeën genoeg, maar waar moet je beginnen? Allereerst; leg er niet teveel druk op. Misschien is je aanstaande al jaren om die ene vraag aan het zeuren, wellicht beginnen je vrienden er steeds over of loop je het zelf al maanden uit te stellen. Maar het idee is; je bent stapeldol op je geliefde en wil niets liever dan met hem of haar trouwen. Nou? Dat is toch het mooiste dat er is? Dus kan het nooit mis gaan!

Natuurlijk zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden, daarom hier 5 Tips voor je Huwelijksaanzoek:

  1. Zorg dat het geen ongemakkelijke situatie wordt. Staat je geliefde niet graag in de belangstelling? Prima, maar zorg dan dat jullie op een fijne plek lekker met z'n tweetjes zijn en vergeet een vol stadion met toeschouwers! ;-)
  2. Je hoeft geen speech te hebben van een kwartier. En dit ook niet uit je hoofd te leren. Vertrouw erop dat als je er eenmaal staat (of op je knieën zit), de woorden vanzelf komen. Laat je hart spreken!
  3. Uit eigen ervaring: een ring is geen bittere noodzaak! Ik ben zelf totaal niet van de sieraden en gelukkig wist mijn man dat. Wring je niet in allerlei bochten omdat je denkt dat een ring erbij hoort. Doe wat bij jullie past!
  4. Plan je aanzoek. Ja we willen toch wel iets van romantiek toch? Stel, je overvalt je geliefde op het werk, doet het aanzoek en daarna moeten jullie allebei weer terug aan het werk. Niet fijn. Regel in dat geval dat jullie allebei de rest van de dag vrij hebben of...plan het aanzoek in het weekend.
  5. Leg het vast! Mijn man was druk in de weer met de zelfontspanner op vakantie, toen hij opeens op zijn knieën ging en dé vraag stelde. Tegelijk met de flits! Bam, voor altijd vastgelegd. Zo leuk! Een loveshoot is hier ook een hele goede gelegenheid voor. Gewoon relaxed foto's maken samen en opeens komt daar dé vraag. Professioneel vastgelegd en al, wat een supermooi aandenken!

Loop jij al tijden in je hoofd met hét aanzoek der aanzoeken? Maar krijg je het niet voor elkaar om het te regelen of kom je er gewoonweg niet aan toe? FBLS Weddings helpt je hierbij, en misschien krijg je dan wel net zo'n tof aanzoek als deze! Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!