Trouwen in Frankrijk

05 augustus 2013

Lekkere wijn, heerlijke kaasjes, mooie zonsondergangen en het ultieme buitenleven. Wij vierden onze zomervakantie dit jaar in La douce France en het was geweldig! En ook al is het vakantie, ik blijf toch altijd uitkijken naar mooie plekken of nieuwe ideeën die ik mee kan nemen voor FBLS Weddings. Tja, je bent weddingplanner of je bent het niet…

Zo ook deze vakantie, toen we het knusse dorpje Lorgues hadden bezocht, nog een stukje Tour de France hadden meegepikt en doorreden naar Chateau de Berne, wat ons getipt was als wijnhuis. En wat voor een wijnhuis! Mijn eerste reactie was: hier moet je geen wijn komen proeven, hier moet getrouwd worden! En dat bleek hier dan ook regelmatig te gebeuren.

Een rondleiding zorgde ervoor dat ik alleen maar enthousiaster werd van deze locatie. Wijngaarden, lavendelvelden, een opslagruimte voor de vaten wijn die bijna lijkt op een klooster, een picknickplaats met fantastisch uitzicht en een buitenlocatie waar je een topfeest kunt houden. Het landgoed beschikt ook over een hotel, dus overnachtingen regelen is geen probleem maar het is natuurlijk ook leuk om verder te reizen naar een knus B&B aan de Cote d’Azur of in de Provence zelf.

Chateau de Berne geschikt is voor bruiloften vanaf 80 personen, dus als je groot wil uitpakken in het buitenland dan zit je hier echt perfect. Hou je het liever klein en intiem? Laat het me dan weten! Samen vinden we de perfecte locatie voor jullie huwelijksdag!