Trouwen in de tuin

03 september 2013

Trouwen in de tuin, ik ken genoeg bruidsparen die daarvan dromen! Maar helaas heeft niet iedereen een tuin die daarvoor groot genoeg of geschikt is. En als dat wel het geval is, heb je misschien helemaal geen zin om deze voor één dag weddingproof te maken!

Gelukkig is voor alles een oplossing! Zo was ik laatst op pad in mijn favoriete stad Maastricht en kwam ik uit bij de Heerenhof. Als je het over tuinen hebt…adembenemend mooi! De Heerenhof beschikt over twee grote tuinen met allebei een totaal verschillende uitstraling. Aan de ene kant een klassieke Engelse tuin, met mooie kleine paadjes en romantische zitjes. Achterin de tuin staat een knus huisje waar overdekt de trouwakte getekend wordt en voor het huisje bevindt zich een natuurlijke tribune waar alle gasten lekker een plekje kunnen zoeken.

Aan de andere kant bevindt zich de strakke, minimalistische tuin. Met rechte lijnen, een strakke vijver en een mooie grote boom waaronder getrouwd kan worden. Een paar witte stoeltjes neerzetten en de sfeer is af. Voor ieder wat wils dus!

De tuinen zijn groot genoeg om ongestoord een fotosessie te kunnen doen, terwijl jullie gasten een rondleiding door de tuinen krijgen of lekker kunnen borrelen. Want ook daar is natuurlijk ruimte voor! En mochten we vanwege het weer moeten uitwijken naar plan B, dan is er nog altijd een binnen locatie met prachtig uitzicht op de tuin.

Zelf werd ik compleet verliefd op deze unieke trouwlocatie. Ik neem jullie hier dan ook graag mee naartoe om de mogelijkheden te laten zien!