Trouwen bij de Villa

29 oktober 2013

Bijna vijf jaar ben ik nu werkzaam als Weddingplanner in Limburg. Ontelbaar veel mooie locaties heb ik intussen al gezien en nog steeds blijven daar fantastische nieuwe plekken bij komen. Het is echt een voorrecht om al deze locaties te mogen bezoeken, en nog mooier natuurlijk als ik bruidsparen kan verwijzen naar precies die locatie die ze zoeken, maar waarvan ze eigenlijk niet wisten dat die bestond!

Zo was ik onlangs te gast bij Villa de Proosdij in Klimmen. Toen ik thuis kwam van dit bezoek zei ik tegen mijn lief; ‘als we nóg een keer zouden gaan trouwen…’ Waauw, wat ben ik onder de indruk van deze prachtlocatie. De ligging, de sfeer en de gastvrijheid, het klopt allemaal. Trouwen in een prachtige tuin met een fantastisch vergezicht over het Limburgse heuvelland. Jullie gasten op klassieke witte stoeltjes en jullie die elkaar in het romantische trouwprieeltje het jawoord geven. Toosten moet de voetjes in het gras, of toch op de idyllische binnenplaats waarbij je je werkelijk in Zuid-Frankrijk waant. Een picknick in de tuin, een compleet verzorgde high-tea, alles is hier mogelijk. Wat mij opviel is dat je je hier echt onmiddellijk thuis voelt. Het lijkt bijna alsof je een feestje geeft in je eigen achtertuin. Alleen hoef je in dit geval nergens aan te denken!

Overigens beschikt Villa de Proosdij ook over een prachtige binnen locatie om te trouwen, dus wees niet getreurd als het weer niet meezit. Maar goed, je trouwt in het zonnige zuiden, dus maak je daarover vooral geen zorgen!

Wil jij ook trouwen op een unieke locatie in Limburg en kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Bel dan snel voor het maken van een afspraak: 06-24126145 of stuur een e-mail en dan bel ik jullie terug!