The best box wedding

14 februari 2014

Vandaag is het dan eindelijk zover! Wat 3 maanden geleden begon als een 'eureka-momentje', resulteert nu in The Best Box - Wedding. Maandenlang was het mijn #secretproject. Eerst een haalbaarheidsonderzoek, daarna leveranciers benaderen met een volledig nieuw concept. het vertrouwen winnen, de plannen verder uitdenken en dan beslissen: ik ga het gewoon doen!

En dan begint het pas echt! Logo, huisstijl, website, de juiste leveranciers zoeken die samen met mij dat neer konden zetten wat ik voor ogen had. Een fijne cadeaubox voor bruidsparen, waar je al blij van wordt zodra de postbode hem aflevert en waar je naarmate je hem uit gaat pakken alleen nog maar vrolijker van wordt!

Dus géén loze flyers, kortingsbonnen van bedrijven aan de andere kant van het land of reclame-achtige spulletjes waar niemand blij van wordt. Nee, deze box zit vol met mooie, hippe, originele cadeautjes die voor iedereen van pas komen tijdens de voorbereidingen van de bruiloft en op de dag zelf. Praktisch ook, want zo zijn we dan ook wel weer.

De afgelopen weken gonsde het op social media al een beetje rond. Wat is die Best Box nu eigenlijk en wat zit erin? Dat laatste blijft nog steeds geheim. Laat je maar gewoon verrassen. Even geen keuzestress, dat is ook wel lekker. En je kunt ervan uitgaan dat alle producten met liefde en zorg zijn uitgekozen, dus vertrouw erop; het komt goed!

Ben of ken je iemand die gaat trouwen, dan zit je bij The Best Box altijd goed! Heb je vragen of opmerkingen over The Best Box, mail me dan gerust!