Trouwen op Aruba (deel 2)

20 februari 2014

In mijn eerdere blog kon je al lezen over de prachtige beachwedding die ik enkele weken geleden mocht meemaken en de hagelwitte stranden die Aruba zo uniek maken. Maar dat Aruba meer is dan alleen zon, zee en strand daar kwam ik al gauw genoeg achter.

Het eiland is niet bijzonder groot, dus van ieder hoger gelegen punt op het eiland heb je wel altijd uitzicht op zon, zee en strand. En dat is nu juist wat sommige plekjes nog extra bijzonder maakt. Zo bevindt zich op de westpunt van het eiland de vuurtoren van Aruba, met daarnaast gelegen een restaurant 'with-a-view'. Waauw, een panorama foto is er niks bij! Een heerlijke plek om bijvoorbeeld de avond voor je bruiloft romantisch te gaan eten.

Voordat ik naar Aruba vertrok had ik natuurlijk de nodige research gedaan en zo wist ik dat er ergens een supermooi kapelletje moest zijn. Toen we daar naartoe reden, was het werkelijk alsof we in een film zaten. Vanuit een woonwijk rijd je naar een wat hoger gelegen deel en opeens zit je op een weg die naar het paradijs lijkt te leiden. Aan de kant van de weg staan witte kruizen en bijbelteksten. Je gaat er spontaan stapvoets van rijden. Aan het eind van de weg kom je uit bij de Alto Vista Chapel. Waauw, indrukwekkend. Een mooi, goed onderhouden kapelletje dat aan alle kanten rust uitstraalt. Er zijn zitbanken zowel binnen als buiten de kapel, zodat je er ook met een groter gezelschap naartoe kunt. En ook hier weer kijk je uit over zee...adembenemend!

Ach, en zo zijn er nog verschillende plekjes die ik wel met jullie wil delen. Dus heb je trouwplannen en denk je na over een zonnige bruiloft? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!