De grote voordelen van een professioneel ceremoniemeester

06 april 2014

"Oooh daar is de ceremoniemeester! Ik ben zo blij dat je er bent, door jou heb zelfs ík de hele week rustig kunnen slapen!!'

Het was niet de eerste keer dat ik aan het begin van een huwelijksdag zo onthaald werd door de moeder van de bruid. Mijn dag begon meteen goed! Wat heerlijk om te merken dat niet alleen het bruidspaar zonder stress naar hun mooiste dag kan toeleven, maar dat ook de moeder rustig wordt van het feit dat er een professioneel ceremoniemeester aanwezig is, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Gelukkig hoor ik het vaker, en probeer ik het bruidsparen ook echt op het hart te drukken. Natuurlijk is het voor jou als bruidspaar relaxed dat je vooral die laatste weken voor de bruiloft, wanneer normaal gesproken de stress hoogtij viert, gewoon kunt genieten omdat je weet dat er op de achtergrond een professional rondloopt die alles in goede banen leidt. Dat je niet die laatste week nog al je leveranciers moet gaan afbellen voor de check check dubbelcheck en dat je je geen zorgen hoeft te maken over genante stukjes. Tenslotte heb je je ceremoniemeester duidelijk gemaakt wat je wel en niet wil, dus dat gebeurt dan ook.

Maar hoe fijn is het, dat ook je moeder, zus en vriendin net zo hard mee kunnen genieten als jullie? Dat je de stress niet op hen af hoeft te schuiven en dat jullie samen alleen maar heel erg veel zin hebben in de mooiste dag. Zonder dat iemand van je vrienden of familie straks met bloemen hoeft te sjouwen, strikjes aan stoelen moet gaan binden of bij de cadeautafel moet staan als de rest van het gezelschap al lang en breed aan de borrel zit. Nee, dan is het toch echt heerlijk om samen te kunnen genieten van die fantastische dag. Want daar gaat het tenslotte toch om? Genieten. Samen.

Zoek jij nog een professioneel ceremoniemeester die jullie vanaf vier weken voor de bruiloft alle zorgen uit handen neemt? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak!