Trouwen op Ibiza

28 november 2014

Als je het hele jaar door informatie-aanvragen binnenkrijgt van bruidsparen die op Ibiza willen trouwen dan is er toch wel één ding duidelijk: Ibiza is hot! Toen de Beroepsvereniging voor Weddingplanners Nederland (BWPN) meldde dat zij dit jaar op studiereis gingen naar dit populaire party eiland, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk wil ik mee!

Vorige week was het zover! Trappelend van ongeduld vonden we elkaar op de luchthaven van Brussel. Ik nog lichtelijk buiten adem, omdat ik door een megagrote file nog bijna te laat kwam. De 'last call' op het vliegveld was voor ons en het eerste leerpunt van de dag is een feit: als je een half uur voordat je vlucht vertrekt op het vliegveld aankomt dan red je het nog nét! ;-)

Een aantal uren later zetten we voet op Spaanse grond. We zetten koers naar onze villa, doen nog wat boodschappen, eten gezellig samen en gaan allemaal vroeg ons mandje in. We hebben een paar drukke dagen voor de boeg.

Wat we deze dagen allemaal precies hebben gedaan, heb ik beschreven in het reisverslag voor de BWPN. Daar lees je o.a. dat we over het eiland zijn rondgeleid door de weddingplanner van Wendy van Dijk, dat we met een trouwfotograaf de mooiste plekjes van het eiland hebben gespot en dat ik je nu verder kan helpen aan supermooie luxe villa's waar je je bruiloft kunt vieren.

Wat ik leuker vind om hier te delen is het gevoel dat Ibiza bij me heeft opgeroepen. Ik was er nog nooit geweest, maar had er natuurlijk al veel over gehoord en gelezen. Ibiza grijpt je of niet, nou dat eerste is bij mij gebeurd. We waren er natuurlijk in het laagseizoen dus het was superrustig op het eiland, maar misschien is dat wel de beste manier om het échte Ibiza te zien. Heel veel groen, prachtige bossen, supermooie baaitjes, Caribisch blauw water en nu in november nog een heerlijk temperatuurtje! In de zomer wordt het eiland natuurlijk overspoeld door toeristen. Persoonlijk denk ik dan ook dat je er in de maanden juni, juli en augustus beter niet kunt zijn voor je bruiloft als je bijvoorbeeld aan het strand wil trouwen. Maar het voor-en najaar zijn daar bij uitstek geschikt voor.

Ik kijk er in elk geval naar uit om er terug te keren. Samen met jou misschien? Als je meer wil weten over de mogelijkheden van trouwen op Ibiza, neem dan gerust contact met me op.

Of je nu met z'n tweeën bij zonsondergang bij Es Vedra wil trouwen, met je hele familie met de voetjes in het zand wil feesten of misschien wel een landhuis in het binnenland wil afhuren voor je bruiloft, Ibiza heeft voor ieder wat wils!