Afbeelding
Lente vergeet-me-nietjes

De lente bruiloft

08 maart 2015

Het is maart! En hoewel het af en toe nog best koud kan zijn, gaat deze maand toch echt de lente weer beginnen. Heerlijk toch!

Bij het woord Lente-Bruiloft denk ik meteen aan de eerste zonnestralen, bomen met de eerste lenteknoppen, zachte pasteltinten en bloemen, heel veel bloemen! Bloemen zijn sowieso al een echte sfeermaker op een bruiloft en in de lente hoef je niet bang te zijn dat alles binnen no-time slap gaat hangen, iets wat bij tropische zomertemperaturen nogal eens voor wat stress kan zorgen. Dus pak lekker uit met een mooi boeket, voor hem een toffe corsages en bloemdecoratie aan de ceremoniestoelen en op de dinertafel. Het is lente en dat zullen je gasten weten ook!

Nu blijft het natuurlijk Nederland, dus kunnen we niet te hard van stapel lopen qua fantastische temperaturen, maar dat heerlijke lentezonnetje leent zich wel voor een prachtige fotoshoot. Vooral 's morgens vroeg en later op de dag kan de temperatuur nog wel flink zakken, dus zorg ervoor dat je even iets om kunt slaan tussen de foto's door.

Een buiten-ceremonie is in deze tijd van het jaar misschien nog nét iets te fris. Dat kun je oplossen door lekkere dekentjes neer te leggen voor je gasten, of door gewoon binnen te trouwen en dan voor de borrel en bruidstaart lekker naar buiten te gaan.

In de lente is het ook dé tijd om zaadjes te planten, en wat is er dan leuker om je gasten een zakje vergeet-me-nietjes of andere bloemen mee te geven als bedankje. Alles in stijl, dat maakt het zo leuk!

Op zoek naar hulp bij de organisatie van je lente-bruiloft? Laat het me weten!