Afbeelding
Aanzoekplanner

Het perfecte huwelijksaanzoek

08 april 2015

Hoe vaak hoor en zie je het niet om je heen...lieve, leuke, gezellige mensen die stapelverliefd op elkaar zijn. Ze hebben het heus wel eens samen gehad over 'trouwen', maar op de een of andere manier komt het er maar niet van.

Zonder in al teveel clichés te vervallen is het toch vaak 'zij' die smacht naar een mooi huwelijksaanzoek, maar vertikt om het zelf te doen. En 'hij' die het allemaal maar veel werk vindt, denkt dat er iets spectaculairs van hem verwacht wordt maar in de stress schiet van het idee alleen al dat te moeten regelen.

En daar is...Aanzoekplanner to the rescue!

Als weddingplanner mag ik de mooiste bruiloften organiseren, maar vorig jaar kreeg ik voor het eerst de vraag om een compleet huwelijksaanzoek te organiseren. Van hotelovernachting tot koetsrit door de stad, van muzikanten die hun lievelingsnummer speelden tot videografen met een missie, en een champagne-ontvangst bij het diner waar het gelukte pracht-aanzoek gevierd ging worden. Het was één groot feest om dit te mogen regelen. Om samen met de romantische heer in kwestie een complot te bedenken en alle leveranciers onderdeel van ons geheimpje te maken. Ik kan zeggen: dit smaakte naar meer!

Dus...wil jij haar (of hem!) op een bijzondere manier ten huwelijk vragen? Ik help je supergraag! Mail me (vanuit een mailadres dat je aanstaande niet leest natuurlijk!) en we gaan er samen een fantastische verrassing van maken. Ik heb er nu al zin in!!

PS: Voor wat inspiratie...check even snel dit aanzoekfilmpje dat we maakten van het hierboven beschreven aanzoek van Martin en Fatos!

Wedding proposal || Martin & Fatos from Dupont Images Media Channel on Vimeo.