Afbeelding
Zomerbruiloft-tips

8 tips voor jouw zomerbruiloft

25 juli 2016

Ein-de-lijk! Eindelijk lijkt de zomer te zijn aangebroken! Wekenlang wachtten we erop, kregen we de ene bui na de andere te verduren, wateroverlast was hier in Limburg het gesprek van de dag en de zon leek dit jaargetijde over te slaan.

Maar....daar issie dan toch, en hoe! Ik betrapte mezelf er afgelopen weekend tijdens een bruiloft al op dat ik begon te zuchten over hoe warm het was. Foei! Niet doen! Genieten van dit weer, en zeker met een bruiloft!

Daarom bij deze, 8 tips over hoe je je bruiloft zomer-en vooral hitteproof maakt. Klagen doen we niet meer, genieten des te meer!

1.Verruil je bodylotion 's ochtends voor zonnebrand. Insmeren met zonnebrand doe ik trouwens ook wel eens op een minder zonnige dag, geeft zo'n heerlijke vakantiegevoel, probeer maar eens :-)

2. Water water water! Zorg dat je genoeg drinkt, zodat je geen hoofdpijn krijgt. Houd vooral ook tijdens de fotoshoot een flesje water bij de hand.

3. Zorg ook goed voor je gasten, bijvoorbeeld met flesjes water in hun goodiebag.

4. Zoek de schaduw op. Buiten trouwen is natuurlijk supermooi en al helemaal met goed weer. Maar tijdens een huwelijksceremonie drie kwartier in de volle zon zitten is voor niemand een pretje. Zorg dat je onder een boom kunt zitten, of een prieeltje met doeken dat de felle zon tegenhoudt.

5. Ook je gasten zitten niet graag in de volle zon tijdens de ceremonie. Heb je niet de mogelijkheid om overdekt te zitten, zorg dan voor leuke parasolletjes. Schattig voor op de foto en je gasten zijn je zeer dankbaar!

6. Bij een zomerbruiloft mag een mand met teenslippers natuurlijk niet ontbreken. Weg met de opgezwollen voetjes in de hoge hakken...'s avonds gaan de slippers aan en kan het feest pas echt beginnen!

7. De 'don't be blinded by our love' zonnebrillen doen het altijd goed op een bruiloft! 

8. Doe het rustig aan...neem tussendoor even een rustmomentje, ga jezelf lekker opfrissen en ga even zitten. Relax...en bedenk hoe zeer je het getroffen hebt met dit perfecte bruiloft weer!

 

Heb jij behoefte aan meer tips, niet alleen voor je zomerbruiloft? FBLS Weddings helpt jullie graag om van jullie bruiloft een topdag te maken! Informeer gerust naar de mogelijkheden!