Afbeelding
Lente bloesem

Lente bruiloft

13 maart 2017

Wat was het een heerlijk weekend he? Blauwe lucht, zon, de eerste keer na de winter weer zonder jas naar buiten. Ik geniet ervan! En wat heerlijk toch, als je met zo'n weertje een lentebruiloft op de planning hebt staan!

Toegegeven, het is in Nederland niet te plannen...Niet voor niets 'roert maart zijn staart' en 'doet april wat ie wil'. Wat dat betreft ben ik altijd wel blij als het weer mei is, en iedere vogel zijn ei gaat leggen ;-) . Maar desondanks kan het in de vroege lente al heerlijk weer zijn, en is het maar wat leuk om daar je bruiloft thema op aan te passen.

Bij lente denk je in elk geval aan frisse kleuren. Pastel past natuurlijk mooi bij een bruiloft, een lente-achtig bruidsboeket zou er zo uit kunnen zien:

Dit thema trek je dan natuurlijk door in je bruidstaart. Wellicht wordt het een naked cake, met vers fruit en verse bloemen?

Ook in de bedankjes voor je gasten kun je het lente-thema laten terugkomen. Wat te denken van leuke bloemzaadjes, zodat ze nog altijd aan jullie bruiloft terugdenken wanneer alles in volle bloei staat?

Zo zie je maar, die lente is zo gek nog niet. En ja, het weer kan de komende weken weer helemaal omslaan, maar tot het zover is geniet ik van elke zonnestraal die ik kan vangen. Op naar de eerste lentebruiloft van dit seizoen!

Wil jij ook trouwen in de lente? Mail of bel me gerust voor de mogelijkheden!