Afbeelding
Herfst

Trouwen in de herfst

10 oktober 2017

Jaja, hij is weer begonnen, de herfst! Niet meteen het meest favoriete seizoen om te trouwen en dat is eigenlijk heel jammer. Natuurlijk denk je bij herfst vooral aan wind en regen, maar ja, dat kun je in Nederland in elke willekeurige maand verwachten. Dus laat ik gewoon eens 10 redenen noemen om wél in de herfst te trouwen:

1. Je wint de originaliteitsprijs! Hoezo een lente, zomer of winterbruiloft? Herfst it is!

2. Doordat je kiest voor het laagseizoen op het gebied van trouwen, heb je zeker genoeg keus qua locaties en leveranciers. Je hoeft er niet minimaal 12 maanden van tevoren bij te zijn!

3. Buiten het vakantieseizoen dus: waarschijnlijk zijn je gasten niet verhinderd in verband met hun vakantieplannen

4. Denk eens aan al die mooie herfstkleuren en hoe je dat prachtig in een thema kunt vangen. 

5. En hoe die themakleuren dan vanzelf terugkomen in jullie trouwfoto's, loop het bos in en klaaar!

6. Bang voor wind en regen? Niet nodig, want je hebt sowieso geen buitenceremonie gepland. Ik kan je zeggen, dat scheelt een hoop stress!

7. En als het dan toch regent? Weet je hoe cool toffe regenlaarzen onder je jurk staan? Vrouw van de wereld!

8. Wel eens gehoord van Indian Summer? Bijna zomerse temperaturen als je het eigenlijk niet meer verwacht. Dat is pas écht een cadeautje. Ik hoorde dat ze voor komend weekend ook weer 20 graden voorspellen in Limburg, ik bedoel maar...

9. Maar het kan juist ook al erg fris zijn qua temperatuur natuurlijk. Krijg je toch nog een beetje een wintersfeertje. Dekentjes erbij, vuurkorf aan...met die sfeer zit het wel goed. 

10. Ach, die 10e reden hoeft eigenlijk niet meer toch? Ik neem aan dat je inmiddels wel overtuigd bent van hoe tof een herfstbruiloft kan zijn. Ik kijk er nu al naar uit die van jullie volgend jaar te mogen organiseren! :-)

Wil je verder met me brainstormen over jullie te gekke, persoonlijke, sfeervolle herfstbruiloft? Neem dan snel contact op, dan gaan we er eens lekker voor zitten met een kop warme chocomel erbij! :-)