Afbeelding
Trouwkist-ipv-enveloppendoos

Een unieke enveloppendoos

15 februari 2018

Als weddingplanner ontvang ik dagelijks mailtjes van leveranciers die hun nieuwe dienst of product aan mij willen laten zien. Dat is fijn, want zo blijf ik op de hoogte van al het nieuws dat er op trouwgebied voorbij komt. En dat is heel wat kan ik je vertellen!

Zo ontving ik onlangs ook een berichtje van Natascha die al jarenlang geboortekisten maakt. Je kent ze wel, van die mooie grote kisten, vaak gebaseerd op het geboortekaartje van het kind, waar je dan speelgoed of andere spullen in kan bewaren. Erg leuk. Maar nu was ze op het idee gekomen om dit ook voor bruidsparen te gaan maken. Op de dag zelf heb je tenslotte sowieso een enveloppendoos nodig, en zo'n mooie handbeschilderde kist is een ideale plek om na de bruiloft je meest dierbare herinneringen in te bewaren. 

Ik dacht even terug aan onze eigen bruiloft, inmiddels ruim zes jaar geleden. Ik maakte de enveloppendoos destijds zelf in de vorm van een bruidstaart. Erg leuk, maar zeker niet praktisch om daarna nog te bewaren. Veel enveloppendozen die ik tegenkom bij bruidsparen zijn van karton en overleven de huwelijksdag prima, maar zijn nu niet perse geschikt om nog een leven lang mee te gaan als herinneringskist

Want dat is nu juist het leuke aan deze enveloppendoos.  Hij is van hout, niet kapot te krijgen en kan zo na je bruiloft een mooie plek krijgen om al je huwelijksherinneringen in te bewaren. Je persoonlijke trouwgeloftes die je schreef voor je lief, de kousenband, een lief briefje dat je kreeg van je moeder, of het armbandje dat je speciaal voor deze gelegenheid kocht. En zo zijn er vast nog wel andere mooie spullen te bedenken die je hierin kunt bewaren, zoals bijvoorbeeld je ringendoosje. Laat dat nou laatste nou overigens net iets zijn dat Natascha ook speciaal voor jullie kan maken. 

Kortom, het is de finishing touch van je bruiloft, maar ook super praktisch en een onvergetelijk aandenken aan jullie mooiste dag. En daarom wilde ik het jullie niet onthouden! 

Op de website van 1 of a kind, zie je het werk van Natascha en kun je de kisten bestellen. 

Wil jij meer van deze handige tips weten, die je bruiloft nóg onvergetelijker maken? Als weddingplanner ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en kan ik je helpen om jullie bruiloft nét dat persoonlijke extraatje mee te geven dat iedereen zoekt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!