Afbeelding
Chateau Neercanne

Zomaar een update

16 oktober 2018

En dan is het opeens alweer oktober. En realiseer ik me dat ik veel te lang geen blog heb geschreven! Time flies....

Dus laat ik gewoon eens even een update doen, over wat er zoal gebeurd is deze afgelopen maanden! Natuurlijk ben ik in het voorjaar druk geweest met de prachtige bruiloften die op de planning stonden. Zoals die van de Poolse Agata, die met haar Turkse Mahmut trouwde. Een samenkomst van verschillende culturen en gebruiken, wat leidde tot een prachtige bruiloft! 

En wat te denken van Sander en Graciella, die afkomstig uit België hun liefde bezegelden op de sprookjes locatie van Chateau Neercanne! En die, heel bijzonder, hun huwelijksvoltrekking combineerden met de doop van hun zoontje. Hoe mooi is dat!

Die bruiloft was voor mij overigens wel pittig, en ik kon ook maar een paar uurtjes aanwezig zijn, want vier weken later werden wij trotse ouders van ons tweede zoontje. Op 9 juli is Sieb geboren en dat was meteen de reden dat het trouwseizoen voor mij dit jaar wat rustiger verliep.

Alhoewel...rustig...zo'n zes weken na de bevalling stond ik er toch alweer. Deze keer voor de feestelijke festivalbruiloft van Anne-Marie Jung en haar Burt.  Voor mij was het nog wel even spannend die dag, want waar deze zomer de hittegolf een ware droogte opriep, kwam die dag de ene na de andere bui uit de hemel vallen. Maar met vereende krachten kregen we de ceremoniestoeltjes op tijd weer droog, en had de trouwambtenaar een speech die precies tussen twee buien in paste. Eind goed al goed haha! 

Na deze inspanning was het voor mij tijd om nog een paar weekjes écht van mijn verlof te genieten. Maar wederom...time flies...en zo zit ik nu alweer middenin de voorbereidingen van de volgende bruiloften. In december staat er nog een sfeervolle winterbruiloft op de planning, en ook de agenda voor 2019 loopt alweer goed vol. Van een bruiloft in jaren vijftig stijl tot een Amerikaanse wedding in hartje Maastricht. Genoeg te regelen, ik zal de komende tijd niet gaan vervelen!

Wil jij ook trouwen in 2019 en heb je hulp nodig van FBLS Weddings? Wacht dan niet te lang met contact opnemen en stuur een mail naar mandy@fabuloes.nl