Afbeelding
Wereldkaart

Origineel Huwelijkscadeau? Een Wereldkaart!

25 oktober 2018

Het is een dilemma voor iedere bruiloftsgast: wat geven we cadeau aan het bruidspaar? Als er een envelopje op de uitnodiging staat, slaakt menigeen een zucht van verlichting. Hehe, alweer een zorg minder. Maar zeg nu zelf, het is toch eigenlijk veel leuker om gewoon een tof cadeau mee te kunnen nemen naar een bruiloft, dan dat saaie envelopje?! Zelf houd ik enorm van reizen en al het moois te ontdekken dat deze wereld ons te bieden heeft. Ik vind de nieuwe interieurtrend van wereldkaarten dan ook echt gaaf! En met mij velen denk ik. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook een tof huwelijkscadeau? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.

De verschillende materialen


Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Zo kun je precies dat materiaal kiezen wat bij het bruidspaar past!

Unieke wereldkaarten


Naast verschillende materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Een van die soorten is de historische wereldkaart. Deze kaart heeft een uniek vintage uiterlijk. Supergoed passend bij een huwelijk in vintage thema! Daarnaast kun je kiezen voor een trendy wereldkaart. Bij een trendy wereldkaart kun je aparte designs verwachten. Een kaart met stippenpatroon of een waterverf wereldkaart bijvoorbeeld.  Bij trendy wereldkaarten gaat het om het ontwerp, niet om de informatie. Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart te geven waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.