Afbeelding
Bruiloft-piano

Trouwen in 2019

15 april 2019

Het is april 2019, de maand waarin voor veel weddingplanners, trouwlocaties en trouwleveranciers het trouwseizoen voor 2019 van start gaat. Ik mocht een maand geleden al de eerste bruiloft van het seizoen draaien. Eric en Meidrie trouwden bij het prachtige Kasteel Daelenbroeck.

Het was een frisse dag met een koude wind, maar de liefde warmde alles op. Ik heb genoten van de blije koppies van dit mooie bruidspaar, waarmee één moment me nog lang zal bijblijven. We waren bezig met de fotoshoot en fotograaf Aron had een mooi plekje gezien, binnen in het Kasteel. Na alle buitenfoto's was dit wel even een welkome afwisselingen om weer op te warmen. In de hal stond een piano en ik zei tegen de bruid: 'Ga anders even achter die piano zitten, je trouwjurk valt dan zo mooi om die kruk heen'. Niet wetende, dat zij ook daadwerkelijk piano speelde.

Meidrie nam plaats, en begon te sterren van de hemel te spelen. Niet alleen ik, maar ook de fotograaf en videograaf werden er stil van. Het was zó mooi. Achter haar in een stoel nam Eric plaats, die trots naar zijn vrouw keek die helemaal in haar element was en het ene na het andere nummer ten gehore bracht.

De fotograaf en videograaf gingen helemaal los in hun creatieve shots en ik ... ik stond op de achtergrond te genieten. Het zijn vaak de momenten die je niet van tevoren bedenkt en die niet in het draaiboek staan, die de dag een gouden randje geven.

Wil jij ook trouwen in 2019? En kun je nog wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op!  Mag ook als je in 2021 of later gaat trouwen hoor ;-)