Afbeelding
Plan B - regen

April Doet Wat Hij Wil...Hoe Staat Het Met Jouw Bruiloft-Plan-B?

13 april 2017

April doet wat hij wil...en dat blijkt ook dit jaar weer een waarheid als een koe!

Afgelopen zondag zat ik nog in mijn korte broek in de tuin. Het was heerlijk toeven in de stralende zon en dat die zijn werk deed, zag ik de dag erna aan ietwat rode strepen op mijn benen. Goed insmeren is dus ook in april al een must. Het zou toch zonde zijn als je in mei trouwt en er dan al van die rare bruin-witte vlakken boven je jurk uit komen.

Maar na zondag blijkt weer dat april echt doet wat ie wil, want gisteren liep ik gewoon weer in mijn winterjas rond! Tja, we zullen er mee moeten leven in dit kikkerlandje, en natuurlijk heeft het allemaal zijn charme. Maar als je deze maand je bruiloft viert, dan ben je toch wel blij met een lekker temperatuurtje en op zijn minst een vleugje zonneschijn.

Voor iedereen die zich daar druk over maakt kan ik alleen maar zeggen: zorg dat je een plan B hebt voor je bruiloft en dat je daar blij mee bent! Als ik met bruidsparen locaties bekijk, zijn ze vaak helemaal gefocust op een buitenbruiloft en moet alles daaromheen gepland worden. Dat is leuk als het weer het toelaat, maar ik wijs hen er dan altijd op dat ze ook even de binnen optie moeten bekijken. Is dat een 'ik zou het echt heel jammer vinden als het hier binnen plaats moet vinden',  dan adviseer ik om uit te kijken naar een andere locatie. Tenzij je natuurlijk door middel van tenten, heaters en noem maar op koste wat kost de buitenoptie door wil laten gaan. Dat is een ander verhaal en daar is genoeg op te verzinnen. Maar wanneer je óók blij bent met je plan B (oftewel plan Binnen), dan hoef je daar in elk geval al geen stress meer over te hebben. En dat scheelt, warm of niet, veel zweetdruppels vooraf :-)

Heb jij hulp nodig bij het vinden van dé perfecte trouwlocatie in Limburg, waar je zowel binnen als buiten een droombruiloft kunt vieren? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking, ik denk graag met jullie mee!