Afbeelding
Fall-wedding

Real wedding: Heerlijke Herfstbruiloft

04 november 2016

Gisteren reed ik van een afspraak naar huis door een laan met grote bomen en ik zag hoe mooi het was: de herfst! Hier en daar nog een groene boom, maar sommige al helemaal geel, oranje, rood, bruin gekleurd. De zon scheen tussen de bomen door en ik dacht terug aan ruim een jaar geleden, aan die prachtige herfstbruiloft van Hans en Sylvia...

Het was de laatste bruiloft voor mijn zwangerschapsverlof. Met een hele dikke buik vertrok ik naar Voerendaal, waar Sylvia mooi gemaakt werd en de eerste zenuwen langzaam hun intrede deden. Onder belangstelling van buren en de naaste familie haalde Hans zijn prachtige aanstaande en hun twee dochtertjes op en samen reden zij naar Winselerhof. Mijn collega Wendy had daar alles onder controle, de gasten werden ontvangen, de kussentjes voor de kinderen lagen klaar en alles werd in gereedheid gebracht voor de prachtige ceremonie die volgde.

Na de ceremonie was het tijd voor toost en taart. Terwijl iedereen lekker stond te kletsen, werden de kinderen opgehaald door de weddingnanny's van LaNouNou. Wat een paradijsje hadden zij voor deze kleinste gasten gecreëerd, heerlijk gewoon! Een verstandige keuze van het bruidspaar, om op deze manier zowel de allerkleinsten als ook de ouders te kunnen laten genieten.

Aan het eind van de middag kwam er een heerlijke herfstzon door, precies zoals je het je voorstelt bij een herfstbruiloft. Na de fotoshoot kon iedereen aan tafel voor een overheerlijk diner, gevolgd door een knalfeest! Maar dat maakte ik al niet meer mee, collega Wendy nam de honneurs waar terwijl ik alweer thuis met de beentjes op tafel lag...

Wil jij ook een 'anders dan anders' bruiloft door te kiezen voor een datum buiten het trouw-hoogseizoen? Neem contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden en de mooiste plekjes in de herfst of winter!