Afbeelding
Planner

Real wedding: in 6 weken een bruiloft plannen

22 juni 2017

Vandaag is het precies 2 maanden geleden dat Maura en Scott trouwden. De bruiloft is dus inmiddels al langer geleden dan dat de voorbereiding ervan heeft geduurd!

In maart werd ik gebeld door Maura. 'Wij willen over zes weken gaan trouwen, ik heb alleen mijn jurk geregeld en verder niets. Kun jij ons helpen'?!'

'Ja natuurlijk kan dat!' roep ik enthousiast. Ik houd wel van een beetje druk :-) Het bruidspaar woont in Utrecht maar heeft Limburgse roots, vandaar dat zij hun ideale dag ook in Limburg voor zich zien. We plannen meteen een Skype-afspraak ter kennismaking, des te sneller kunnen we aan de slag!

Natuurlijk is het relaxed om je een jaar bezig te houden met de voorbereidingen van je bruiloft, maar dat het ook daadwerkelijk in een korter tijdsbestek kan, wordt met de bruiloft van deze twee lieverds wel weer bewezen. Omdat ze een gedeelte van de voorbereiding zelf wilden doen, naast hun drukke baan en een mogelijke emigratie naar Amerika, moesten ze nog heel wat werk verzetten in korte tijd. De nodige Skype-, bel-, en mailafspraken passeerden maar zes weken na het telefoontje van Maura was het dan al zover.

Een koude april dag in het zuiden, die warm aanvoelde door een zee van liefde. Tussen Maura en Scott, hun lieve vrienden en familie, een op en top bourgondische locatie en fijne leveranciers. Samen zetten we hun perfecte dag neer. En hoe cliché ook, maar als ik dan iedereen zie genieten denk ik toch; wat een heerlijk werk mag ik doen!

Lees hier de referentie van Maura en Scott en bekijk daar tevens de prachtige foto's van Eppel Fotografie

Wil jij ook 'last-minute' trouwen? Je weet nu dat het kan! Stuur me een mail en we beginnen vandaag nog met plannen!