Afbeelding
Loveletter-valentijn

Valentijnsdag

13 februari 2017

Morgen is het weer zover...Valentijnsdag!

Ik nam even de tijd om erop te Googlen, maar kwam niet verder dan ontelbaar veel cadeausites die roepen 'stuur een verrassing!'. Kortom, een commerciële bende, die hele Valentijnsdag.

Als je het mij persoonlijk vraagt, heb ik er niet zoveel mee. Maar misschien komt dat door een getraumatiseerde jeugd waarin ik op Valentijnsdag nooit een volle brievenbus vond...Toen ik eenmaal een vriendje had, kreeg ik een lief kettinkje op onze eerste Valentijnsdag samen. En ik weet ook nog in welke restaurant we onze tweede Valentijnsdag vierden. Maar hey, zo'n voordelig Valentijnsmenu was in die studententijd dan ook zeer welkom. Daarna heeft Valentijnsdag op de een of andere manier toch iets aan betekenis verloren, maar gelukkig is dat toenmalige vriendje wel mijn man geworden. En vieren wij nu de liefde wanneer dat óns uitkomt. Uit eten op een willekeurige woensdag of een klein cadeautje als je iets liefs voor die ander ziet. Nu hoef je niet jaloers te zijn en te denken dat ik een man heb die maandelijks een bos bloemen meeneemt, wees gerust, zo goed heb ik hem niet kunnen opvoeden ;-)

Als je je geliefde ten huwelijk vraagt op Valentijnsdag, of het misschien wel kiest als jullie huwelijksdatum heeft dat overigens wel een groot voordeel. Je hoeft maar een willekeurige winkel binnen te lopen of je wordt overspoeld met hartjes. Kortom, je zit de hele maand februari al 'in the mood' en hoeft je over passend stylingmateriaal geen zorgen te maken.

We zijn het er vast over eens dat het altijd leuk is om elkaar te verrassen, en dat hoeft echt niet met grote cadeau's of weekendjes weg. Stop gewoon eens af en toe een lief briefje bij zijn lunch. Daar kun je morgen al mee beginnen! :-)

Fijne Valentijnsdag!