Afbeelding
Cheers to a FBLS 2021!

Bedankt voor een FBLS 2021!

29 december 2021

2021... was het echt zó Fabulous?

Heel snel samengevat; nope, dat was het niet.

Het was vallen en opstaan, nog eens vallen én nog eens opstaan. We hebben zoveel bijzondere dagen meegemaakt: van bruiloften die letterlijk en figuurlijk in het water vallen, vanwege het weer (herinneren jullie je de watersnoodramp deze zomer nog in het Zuiden?) en natuurlijk the big C die veel onzekerheid voor bruidsparen, locaties en leveranciers met zich mee bracht. 

Toch vinden wij dit jaar hartstikke Fabulous (FBLS) omdat we juist in dit soort situaties kunnen laten zien waar we het verschil maken. We hebben genoten, veel geleerd en bleven altijd positief. Zo leuk om te zien dat we onze bruidsparen en leveranciers hierin mee konden nemen. En als we even terug gaan naar begin 2021, hebben nog heel wat bijzondere dingen op om terug te blijven.

Lees mee in ons fabulous jaar 2021!

Afbeelding
Nominatie top trouwbedrijven
Stemmen kan tot 31 dec. 2021 | 12:00 uur

Genomineerd!

First of all, wij zijn genomineerd voor de Top Trouwbedrijven Award! 

En die nominatie is natuurlijk al heel erg cool, maar je begrijpt dat we héél graag willen winnen. Stem (uiterlijk 31 december om 12:00 uur) op FBLS Weddings als top trouwleverancier in de categorie Weddingplanning op: https://www.toptrouwbedrijven.nl/stem-toptrouwbedrijven-awards/

Let op! Bevestig de stem ook in je mail, anders geldt deze niet. 

FBLS Weddings Give-away

That being said... terug naar het begin van 2021! 

Op 1 september 2020 nam Mandy Fabuloes Weddings over van Loes Heijmans-Beek. Een bijzonder moment, maar eerst moest er een en ander op een rijtje gezet. Fabuloes werd helemaal passend bij Mandy FBLS Weddings & Events en was begin 2021 helemaal klaar voor de eerste grote give-away ter ere van de overname. Met een super mooi pakket samengesteld door onszelf en een heel aantal bruiloftleveranciers, werd de actie opgezet. En deze was een groot succes! Op 21 mei 2021, stonden we samen als Ceremoniemeester op de bruiloft van de winnaars > hun weddingstory lees je hier. 

De winactie begin dit jaar was zo leuk, dat we nu weer een nieuwe Holidays Engagement winactie hebben gelanceerd. Nog niet gezien? Volg @fbls_weddings op Instagram. 

But, there was more... naast een supergave winactie, lanceerden we nog twee grote projecten: de FBLS Weddings Podcast én de Masterclass Storytell your Wedding

Afbeelding
FBLS Weddings podcast

Podcast

Te beluisteren via Spotify

We vertellen verhalen onder het mom van Your Story, Our Ambition. In de podcast nemen we jullie mee in grote ambitie: weddingplannen en vertellen we verhalen die inspireren, door in gesprek te gaan met bruidsparen en leveranciers.

Sinds deze maand zijn Mandy en Michelle samen te horen in de podcast, een nieuwe rubriek: the after wedding talk is in het leven geroepen! Ná iedere bruiloft nemen de FBLS girls jullie mee in hoe zij de bruiloft achter de schermen hebben ervaren. Benieuwd naar hoe dit klinkt? De eerste 3 after talks van 2021 staan al online!

Afbeelding
Masterclass

Masterclass

STORYTELL your wedding!

Wat is de link tussen storytelling en bruiloften? Dat weten wij als geen ander. De basis van ons werk is storytelling, ieder bruidspaar heeft een verhaal te vertellen.  Voor ons begint het plannen en organiseren van een bruiloft namelijk bij het vertellen van dit verhaal en niet bij het budget of het aantal gasten dat komt.

In de gratis Masterclass die wij dit jaar 5x hebben gegeven, nemen we aanstaande bruidsparen mee in Storytelling en geven praktische tips over hoe zij dit kunnen toepassen binnen hun bruiloft; Groot, klein, emotioneel of juist heel bijzonder; FBLS weddings brengt ieder verhaal tot leven tijdens jullie bruiloft!

Interesse in één van de masterclasses? Houd onze Instagram pagina in de gaten voor nieuwe data in 2022. 

After wedding talk deel 1, te beluisteren via Spotify

#throwback naar voorjaar 2021! We nemen je in deze podcast mee terug naar onze bruiloften in het voorjaar van 2021.

In de aftertalk bespreken we samen alle hoogtepunten, ups- en downs, creatieve oplossingen van dit jaar en geven je zo een inzicht in alles dat er komt kijken bij het plannen en organiseren vóór, tijdens en na een bruiloft.

Laat je ons even weten wat je ervan vond?
Veel luisterplezier.

Liefs Mandy en Michelle

Afbeelding
Koen en Susanne bij kasteel aerwinkel
Afbeelding
Styling
Afbeelding
Lis Mar

Pop-op trouwlocatie

@HX Hoogcruts 

Je bruiloft toch door laten gaan ondanks corona, dat is het idee achter de pop-up trouwlocatie. Een locatie zonder horeca- of evenementen bestemming die door de gemeente wordt toegezegd voor het gemeentelijk huwelijk en door ons net zo mooi wordt aangekleed als iedere andere trouwlocatie.

Verder is alles geregeld, je hoeft alleen nog een pak en jurk uit te zoeken en je eigen fotograaf- en/of videograaf mee te nemen. Het voordeel hiervan is dat je voor lage kosten, toch een prachtig gemeentelijk huwelijk mag vieren. Natuurlijk wel onder voorbehoud van de geldende richtlijnen. 

In 2021 gingen wij met dit pop-up concept aan de slag bij het klooster van de 21e eeuw, HX Hoogcruts in Noorbeek. We mochten er één fantastisch huwelijk in het Italiaanse thema organiseren en omdat de ervaring daar zo magisch was, zijn we voor 2022 op zoek gegaan naar meer pop-up locaties. De eerste samenwerkingen met onder andere Slot Schaesberg in Landgraaf én Ruby’s Ice and Tearoom (de oude Lemmense molen - BE) zijn al rond en we kijken er enorm naar uit om daar vele bruidsparen te mogen ontvangen.

Interesse in één van deze locaties? Let us know!

Afbeelding
Hoogcruts
Afbeelding
Mandy & Michelle
Afbeelding
Overname Loes
Afbeelding
Loes
Afbeelding
Done

Say YES to FLBS!

Middenin 'de tweede helft' van het bruiloftseizoen dit jaar (september, what happened?!), was er op 1 september nog iets heel moois te vieren; precies 1 jaar geleden nam Mandy Fabuloes Weddings over van Loes Heijmans-Beek. Aangezien we in 2020 ook al midden in de lockdown zaten op dat moment, besloten we om toch een jaar later een goed feestje ervan te maken. 

Tijdens het Say YES to FBLS evenement gaf niet alleen Mandy het “ja-woord” aan Loes voor de overname, maar werd ook de samenwerking met Liefs Michelle officieel! 

Dit deden we onder andere in samenwerking met Erik StevensHei 15Enjoy Your Day Weddingplanning, Anne’s Mooiste en Cup of Creativity DesignWe zijn iedereen heel dankbaar voor de hulp én aanwezigheid, aangezien we met het evenement een mooie €500,- hebben ingezameld voor het goede doel waar Loes Heijmans nu aan is verbonden: Stichting DiabetesPlus. 

Wauw, wat zijn we trots als we zo samenvatten wat dit jaar (naast alle bruiloften!) allemaal voor ons heeft betekend. We zijn ontzettend dankbaar dat we in het eerste jaar als eigenaresse van FBLS Weddings zo veel mooie dagen hebben mogen meemaken. We hebben met zoveel fijne leveranciers samengewerkt en zo'n bijzondere herinneringen; 2021... you were FABULOUS. 

Verloofd en trouwplannen in 2022 of 2023?
Voor 2022 (en 2023) lopen de aanvragen gestaag binnen. Locaties lopen vol, bloemisten, taartleveranciers, fotografen en andere leveranciers weten niet waar ze hun tijd vandaan moeten halen..
Zijn jullie nog van plan te trouwen in 2022 of 2023? Maak dan gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek met ons. We helpen jullie graag verder om de mooiste dag van jullie leven te voorzien van een verhaal maar vooral ook heel relaxed te beleven. 

 

 

 

Een fijne jaarwisseling &
een FBLS 2022 gewenst!

 

Liefs, 

Mandy & Michelle

Afbeelding
Cheers to a FBLS 2021!