Afbeelding
Corona proof trouwen

Let's pop up & save your weddingday!

23 april 2021

Nadat jullie bruiloft al een, twee of drie keer verplaatst is, zijn jullie er helemaal klaar mee. Jullie beslissen om dan toch maar naar het gemeentehuis te gaan en daar te trouwen. De dag die een van de mooiste van jullie leven zou moeten zijn, valt helemaal in het water. 

Maar wat als er een oplossing is om jullie trouwdag te redden binnen de geldende maatregelen? FBLS Weddings & Erik Stevens Catering, het cateringbedrijf dat onder andere bekend is door pop-up restaurant Veldkas in de zomer van 2020, bundelen hun krachten en organiseren van mei t/m september pop-up bruiloften in Zuid-Limburg.

Pop-up bruiloft 

Mandy Meys, weddingplanner en eigenaar van FBLS: “Ik zie koppels echt wikken en wegen en zich continue aanpassen aan wat er wel of niet mag door de continue veranderende corona maatregelen. Dat moet anders dachten we en creëerden dit concept, aansluitend bij het pop-up cateringconcept van Erik.” 

Een stuk gezelliger, maar toch binnen de maatregelen, zijn de pop-up bruiloften. Als bruidspaar kies je de geschikte dag en één van de trending bruiloft thema’s, wij regelen de rest. Jullie trouwen op deze locatie officieel voor de gemeente óf kiezen voor een persoonlijk ceremonieel huwelijk. Vervolgens toosten jullie op jullie lovestory. Alleen de jurk, het pak en de gasten neem je zelf mee. 

Hoogcruts

Van eind mei t/m september is het voormalige klooster Hoogcruts in Noorbeek het decor van de dag, een prachtige historische plek waar je je echt in het buitenland waant. 
Ondanks alles wordt het in Zuid-Limburg zo toch een heel mooi trouwseizoen. Mandy: “We laten niet nog een jaar in het water vallen, deze koppels hebben lang genoeg gewacht en zijn helemaal klaar voor een onvergetelijke trouwdag.” Moet jouw trouwdag ook gered worden? Ga dan naar www.trouwen-limburg.nl voor alle informatie en om jullie dag te claimen. 

Corona maatregelen 

Bij een corona proof bruiloft horen helaas ook corona maatregelen. Wij zijn constant op de hoogte van de laatste richtlijnen en passen de mogelijkheden daarop aan. Erik: “Voor nu moeten we nog uitgaan van 30 gasten en hopelijk een taart en toost, maar in juni verwachten we dat we het concept kunnen uitbreiden met een lunch of diner, waarbij wij uitsluitend lokale en seizoensproducten gebruiken, zodat we ook de lokale ondernemers steunen.” 

Open dag zondag 16 mei

Op zondag 16 mei van 12:00 tot 16:00 uur is het mogelijk om de pop-up trouwlocatie bij HX Hoogcruts te bezoeken. Croix a pied, het to-go concept van Erik Stevens, is dan geopend en maakt dit bezoekje aan de mooiste trouwlocatie van 2021 helemaal af! Aanmelden kan via de website www.trouwen-limburg.nl 

Over Erik Stevens Catering
Bij Erik Stevens Catering creëren we voor elke locatie een culinair concept op maat: van een food festival tot een intiem diner. we gebruiken kwalitatieve en eerlijke producten uit het seizoen want dat proef je! Hoe maken we het naar jouw smaak?

Over FBLS Weddings
Your story, our ambition. De basis van ons werk is storytelling, ieder bruidspaar heeft een verhaal te vertellen. Groot, klein, emotioneel of juist heel bijzonder; FBLS weddings brengt ieder verhaal tot leven tijdens jullie bruiloft!