Fabulous Weddings, de beste weddingplanner

Fabulous Weddings , de beste weddingplanner

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat leuk dat jullie op zoek zijn naar een weddingplanner, die jullie bij deze hebben gevonden!

Bescheidenheid siert de mens, dus wie ben ik om te zeggen dat FBLS Weddings de beste weddingplanner is? Dat mogen de bruidsparen doen die jullie voor zijn gegaan en dan doen ze dan ook met alle plezier. Hun ervaringen lees je op de referentiepagina. Ook is het mogelijk om eens te bellen met een van de Fabulous' bruidsparen, zij vertellen jullie graag over onze samenwerking.

Wat ik verder over FBLS Weddings kan vertellen is het volgende:

  • Al bijna 5 jaar actief in de trouwbranche
  • Een weddingplanner met passie voor regelen en organiseren, die geniet als ze bruidsparen en gasten ziet genieten
  • Een weddingplanner die constant op zoek is naar onontdekte plekjes, bijzondere locaties die je niet op Google vindt om zo ieder bruidspaar een unieke bruiloft te kunnen laten beleven
  • Een weddingplanner die graag netwerkt, om voor jullie de beste leveranciers te kunnen selecteren
  • Een weddingplanner die heel graag met jullie een vrijblijvend gesprek aangaat om te bekijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Of jullie nu een weddingplanner zoeken die jullie bruiloft van A tot Z organiseert, een professioneel ceremoniemeester die ervoor zorgt dat écht iedereen kan genieten of alleen een adviseur die jullie op weg kan helpen met de organisatie van jullie bruiloft...FBLS Weddings maakt voor jullie een offerte op maat. Ik hoor graag van jullie!

Tot ziens!

Mandy Meys                                                                                                                                                        Weddingplanner