Professioneel ceremoniemeester

Professioneel ceremoniemeester

Op zoek naar een Professioneel ceremoniemeester?

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En, zijn jullie al druk bezig met de planning? Locatie vastgelegd? Fotograaf, bloemen, drukwerk en ringen uitgezocht? En heb je er ook al over nagedacht wie jullie ceremoniemeester wordt? Heb je iemand in je familie of vriendengroep die goed kan organiseren, stressbestendig is, snel een oplossing kan bedenken als er iets misgaat en kan assisteren bij de fotoshoot? Maar ook iemand die de feestlocatie gaat versieren wanneer jullie met de ceremonie bezig zijn? Die al jullie leveranciers de weg wijst en ervoor zorgt dat zij de gemaakte afspraken nakomen? En die jullie cadeaus naar huis brengt terwijl het feest nog in volle gang is?

Het is heel belangrijk om te overwegen of je iemand vanuit je directe vrienden of familie hiermee wil belasten. Of kies je ervoor dat iedereen kan meegenieten van het feest?

In dat geval, schakel je een professioneel ceremoniemeester in. Iemand die dit tientallen keren per jaar doet, die weet wat er op welk moment geregeld moet worden en die er achter de schermen voor zorgt dat jullie dag op rolletjes verloopt. Een professioneel ceremoniemeester zorgt ervoor dat niet alleen jullie, maar ook al jullie gasten kunnen genieten van de huwelijksdag. Een professioneel ceremoniemeester zorgt ervoor dat je zusje, beste vriendin of getuige er kunnen zijn voor jullie, in plaats van voor alle leveranciers of de andere gasten.

FBLS Weddings heeft ruime ervaring in het optreden als professioneel ceremoniemeester. Vier weken voor de bruiloft komen we bij elkaar om het draaiboek door te spreken. Vanaf dat moment neemt FBLS Weddings jullie de organisatie uit handen. Geen stress meer over de planning die laatste weken, laat dat maar aan de professional over. De professioneel ceremoniemeester zet de puntjes op de i in het draaiboek, communiceert dit met alle leveranciers en checkt voor de laatste maal de gemaakte afspraken. Zodat er tijdens jullie huwelijksdag niets aan het toeval wordt overgelaten.

Indien gewenst kan FBLS Weddings als professioneel ceremoniemeester ook zorgen voor het bijhouden van de gastenlijst (RSVP) of het inplannen van speeches of stukjes.

Natuurlijk is het belangrijk dat het goed klikt met jullie ceremoniemeester. Neem daarom contact op voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken!
 

Tot snel!

Mandy Meys
Weddingplanner