Afbeelding
Bram en Vivianne Chateau Neercanne

Bram & Vivianne

26 september 2015 |
Chateau Neercanne
in
Maastricht

Wij zijn gisteren teruggekomen van onze huwelijksreis naar  Wenen!

Wij kijken terug op een heel geslaagde huwelijksdag! We hebben echt genoten van onze dag en daar hebben we in Wenen ook nog samen over nagepraat : ). De ceremonie vonden we allebei erg mooi, en heel speciaal  dat onze twee kinderen erbij waren.

De toost en taart waren gezellig en gemoedelijk. We waren ook heel blij met zangeres Yreen. Haar muziek was echt een toevoeging en erg leuk dat ze met Sophie samen zong.

Het diner vormde voor ons samen met de ceremonie het hoogtepunt van de dag. De grote lange tafel was echt super en maakte het echt ons persoonlijke feest! Alle mensen die belangrijk voor ons zijn zaten aan de tafel. Het eten was ook erg goed : ).

Daarna nog lekker gefeest in een mooi aangeklede zaal! Van onze gasten hoorden we later dat het afscheid ook allemaal heel soepel was verlopen.

Iedereen vond het een super dag op een mooie locatie met een uitstekende verzorging!

Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor je inbreng. Je hebt ons echt heel goed geholpen en veel (zoek)werk uit handen genomen. Alle mensen met wie jij samenwerkt zijn zonder uitzondering TOP! Wij waren heel blij met je gestructureerde aanpak en het resultaat daarvan op onze huwelijksdag. Op de huwelijksdag zelf hebben wij je daarvoor niet kunnen bedanken, dus bij deze!!

Wij wensen jou het allerbeste toe voor de toekomst !
We zullen je zeker aanbevelen bij onze trouwlustige vrienden, collega’s  en kennissen!

Wellicht tot ziens!

Groetjes Bram en Vivianne