Afbeelding
Burt & Anne-Marie

Burt & Anne-Marie

25 augustus 2018 |
een veld
in
Midden Limburg

Jij leidde ons door die duizenden opties die je als bruidspaar allemaal tegenkomt en hielp ons de beste keuzes te maken. Je zorgde er voor dat de bruid geen bridezilla werd en dat de bruidegom alleen af en toe maar ja of nee hoefde te zeggen.

Loes, jij maakt je bedrijfsnaam meer dan waar.

Ongelooflijk fijn om jou als weddingplanner te hebben. Ons droomweekend, onze bruiloft, werd werkelijkheid in augustus 2018 en overtrof ieders verwachtingen!

Wat aanvankelijk begon als een paar losse ideetjes, groeide uit tot een waar ‘Festival of Love’ op een voor ons heel bijzondere plek, inclusief campers, tenten, caravans en de reeds aanwezige accomodaties.

Jij leidde ons door die duizenden opties die je als bruidspaar allemaal tegenkomt en hielp ons de beste keuzes te maken. Je zorgde er voor dat de bruid geen bridezilla werd en dat de bruidegom alleen af en toe maar ja of nee hoefde te zeggen ;-)

Het was een hele klus voor je, ook omdat je tijdens het hele traject zwanger was van je tweede kindje en 6 weken na de bevalling stond je er al weer, samen met je lieve collega Astrid. De professionele en geruisloze begeleiding van alles wat komt en gaat die dagen kun je aan jou overlaten.

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe veel indruk dit feest op ons heeft gemaakt.

Dank je wel, lieve Loes.
In ons vak geven ze sterren bij recensies , nou,wij geven jou er 5!

Liefs van Burt, Anne-Marie en Sue