Afbeelding
Joshua & Simone

Joshua & Simone

15 mei 2021 |
Botanische tuin
in
Kerkrade

Al maanden keken we ernaar uit: 29 augustus 2020 zou onze grote dag worden! Trouwen in de mooie Botanische Tuin in Kerkrade, gevolgd door een feest met vrienden en familie in Brunssum. We hadden vrijwel alles zelf geregeld, en toen kwam er een pandemie die de planning helemaal overhoop hielp....

Al snel besloten we uit te stellen naar 2021 want een corona-proof huwelijk zagen we in 2020 niet gemakkelijk meer gebeuren. Maar hoe pak je zoiets aan? Wat mag wel, wat mag niet, en hoe kun je leveranciers overtuigen om binnen de regels toch een fantastisch droomhuwelijk te realiseren?

En toen kwam Mandy en het FBLS-team op ons pad. Na een zeer fijn kennismakingsgesprek gingen we samen kijken hoe onze perfecte ceremonie eruit zou zien. Op dat moment hadden we alleen nog de trouwlocatie, ceremoniemeester, getuigen en gastenlijst over van de originele planning.

Mandy stelde met ons een draaiboek samen waardoor de dag en planning tastbaar en overzichtelijk werd. Het was niet gemakkelijk om een hoop elementen en ideeën los te moeten laten maar Mandy stond altijd voor ons klaar als luisterend oor en om advies te geven en out of the box te denken: vooral kijken naar wat wel kan!

Zo bezochten we samen de locatie die koudwatervrees hadden gekregen en namen contact op met een BABS die de ceremonie helemaal om ons liet draaien. Ook besloten we voor iedereen die er niet bij kon zijn, een livestream uit te zenden. Mandy nam contact op met alle leveranciers om het dagboek af te stemmen en zorgde ervoor dat wij de laatste paar dagen even helemaal gingen ontspannen om klaar te zijn voor de grote dag.

Een slechte weersvoorspelling gaf ons vlak voor dé dag bijna nog een hartverzakking maar dat leek Mandy en het FBLS-team alleen maar nóg meer energie te geven. Last minute werd een prachtige tent geregeld waar iedereen veilig en droog onder kon plaatsnemen waardoor de ceremonie perfect verliep. Onze families waren onder de indruk van de prachtige ceremonie en iedereen die er niet bij kon zijn heeft het perfect kunnen volgen.

Lieve Mandy en Michelle, jullie steun, professionalisme en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat geen enkele tegenvaller een perfecte huwelijksdag in de weg kon staan. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest! En ook stuk minder leuk!!! Ontzettend bedankt voor alles!

Simone en Joshua