Afbeelding
Koen en Susanne bij kasteel aerwinkel

Koen & Susanne

21 mei 2021 |
Kasteel Aerwinkel
in
Posterholt

Aaaaaaaah Mandy & Michelle!! ‘T woor ech fantastisch!! Echt de daag van os leave gehad. Dankje dankje dankjewel ♥️ en wauw deh hotelkamer!! Wat fantastisch versierd! 🥰🥰

(NL: Aaah Mandy & Michelle, het was echt fantastisch! We hebben de dag van ons leven gehad. Dank dankjewel! En wauw die hotelkamer, wat fantastisch versierd!) 

Voor ons was er veel onzekerheid door de coronacrisis. Mandy en Michelle van FBLS Weddings hebben ons enorm geholpen om onze bruiloft steeds weer last minute helemaal om te gooien. Het was heel prettig samen werken; wat er ook was Mandy en Michelle stonden voor ons klaar. De voorbereidingen liepen daardoor en ondanks alle last minute wijzigingen gesmeerd. Onze dag zelf was tot in de puntjes geregeld.

Onze dag zelf was ook tot in de puntjes geregeld. De bloemen werden ’s ochtends opgehaald, naar verschillende locaties gebracht, de ceremonielocatie omgetoverd tot een prachtig geheel, maar ook bij kleine dingen werden we bijgestaan, zoals bij de sokken keuze 😉 Het is heel fijn samen werken, Michelle en Mandy zijn heel laagdrempelig bereikbaar en zijn er helemaal op gefocust om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Wij hebben hierdoor enorm kunnen genieten van onze dag. Een aanrader voor iedereen die een prachtige zorgeloze bruiloft wil!

Afbeelding
Koen en Susanne