Afbeelding
Trouwen in eigen tuin

Lisanne & Marijn

21 augustus 2021 |
In eigen tuin
in
Stramprooij

Voordat je begint met lezen. Van deze review (geplaatst op toptrouwbedrijven.nl) moeten wij zelfs een beetje blozen. Een geweldige dag, ook achter de schermen, waar we uitgebreid over vertellen in de tweede after-weddingtalk op Spotify. 

Mandy & Michelle zijn een gouden team! Deze twee knopen echt alle touwtjes aan elkaar en zorgen dat alles op zijn plek valt. In de voorbereidingen viel ons al op hoe veel rust & vertrouwen Mandy met zich mee brengt. Wij wisten direct dat zij de juiste persoon was om onze trouwdag aan toe te vertrouwen. Dat heeft ze in de dagen rondom onze bruiloft ook meer dan waar gemaakt. Samen met Michelle was ze op onze trouwdag aanwezig en hebben we onze bruiloft van 140 personen op eigen locatie in super goede banen weten te leiden.

We voelde ons echt met Mandy en Michelle verbonden en daardoor was het fijn om ze de hele dag erbij te hebben. Ze werden onderdeel van onze dag, zonder op de voorgrond te treden, maar wel op alle momenten daar te zijn wanneer wij ze nodig hadden. & vooral ook als wij er geen weet van hadden, wisten zij op het juiste moment te handelen en problemen op te lossen zonder dat wij uberhaubt van het probleem af wisten.

Lieve Mandy & Michelle, dankjewel voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en betekend hebben. Onze trouwdag was een sprookje, niet alleen voor ons, maar ook voor alle gasten en leveranciers, en dat sprookje was nooit zonder jullie hulp zo magisch geweest.


Aan alle verloofden, FBLS weddings is dé trouwleverancier die je moet hebben, ze zijn elke cent waard! Thank us later!
Liefs Mar&Lis

Afbeelding
Lis Mar
Afbeelding
Trouwen in eigen tuin
Afbeelding
Bruidsboeket

Willen jullie ook in eigen (of van vrienden/familie) trouwen? Dat past helemaal in de trouwtrends van 2022. We helpen jullie graag van A tot Z! Vraag gerust een gratis kennismaking aan en laat ons weten hoe jullie droombruiloft eruit ziet.