Afbeelding
You may kiss your bride

Nicky & Erik

28 augustus 2020 |
De Veldkas (pop-up)
in
St. Geertruid

En toen gebeurde er iets magisch, ze inspireerde ons om er alles uit te halen wat kon. ‘’Hoe ziet jullie droom dag eruit?’’ vroeg ze. Vertel het mij en dan kijk ik hoever het lukt om dit te laten gebeuren. En ja hoor, nog geen 2 maanden voor de grote dag gooiden we het roer om.


Ontzettend tevreden kijken we als bruidspaar terug op onze samenwerking met FBLS weddings & events.

Het was ongelofelijk fijn om Mandy als weddingplanner te hebben. In eerste instantie zou ze alleen helpen met de puntjes op de i zetten, de laatste leveranciers aan ons matchen, ons helpen met het draaiboek en op de grote dag er zijn als ceremoniemeester. We hadden namelijk al veel geregeld en waren eigenlijk helemaal niet van plan een weddingplanner om armen te nemen. Op een gegeven moment liep ik vast in het draaiboek en twijfelde of 2 vriendinnen als ceremoniemeester wel was zoals ik het voor me zag. Of ik als control freak en perfectionist met vertrouwen de dag kon starten op die manier. Ik besloot contact op te nemen met Mandy en na een fijn kennismakingsgesprek besloten we haar als weddingplanner te boeken.

Maar toen viel de grond onder onze voeten vandaan.. Covid-19 had anderen plannen dit jaar. Maanden leefde we in onzekerheid, wat was het toen fijn Mandy aan onze zijde te hebben, waar je even je verhaal aan kwijt kunt, een luisterend oor, iemand die je kalmeert en advies geeft. We besloten onze trouwdag in juni niet door te laten gaan, op geen enkel moment voelde we druk van Mandy om onze dag dit jaar nog plaats te laten vinden. Uiteindelijk na maanden wikken en wegen, verdriet en wanhoop besloten we eind juni, onze trouwdag op onze back-up datum in augustus door te laten gaan. Dan maar anders.

Mandy leefde met ons mee en ging terug met ons aan tafel zitten, hoe komt de dag er nu uit te zien? En toen gebeurde er iets magisch, ze inspireerde ons om er alles uit te halen wat kon. ‘’Hoe ziet jullie droom dag eruit’’ vroeg ze. Vertel het mij en dan kijk ik hoever het lukt om dit te laten gebeuren. En ja nog geen 2 maanden voor de grote dag gooiden we het roer om, veranderde we van locatie, moesten we opeens op zoek naar een nieuwe videograaf en fotograaf (zij konden helaas op de nieuwe datum niet), op zoek naar een dag- en avondlocatie (de oude was niet geschikt voor een covid proof outdoor wedding) een BABS en nog zo veel meer.

Mandy maakte overuren, appjes, telefoontjes en locatie bezoekjes waren er in overvloed. Wat een werk en stress was het voor beide partijen. Met wat geluk kon de videograaf alsnog, maar de tegenslagen vlogen ons om de oren, de persconferenties die opeens weer begon in de laatste 3 weken, brachten nog meer onzekerheid en werk met zich mee; cancellations van de avondlocatie tot 2 keer aan toe. Zelfs 1 week van te voren nog.

Maar het eindresultaat mocht er wezen! Prachtige locaties, een mooie setting in het Limburgs landschap, een unieke bruiloft waar je van dacht: wauw wat mooi. Onze visie kwam tot leven en dit hebben we aan Mandy te danken! Gasten verbaasden zich dat we dit in zo’n korte tijd hebben weten te regelen. Zonder Mandy hadden we dit niet gekund. We zijn haar ontzettend dankbaar en ze heeft een bijzonder plekje in ons hart. Mandy Bedankt voor alles!

 Liefs, Nicky & Erik

Afbeelding
Bruidspaar met witte alpaca's