Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland


Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Is trouwen in het buitenland altijd een droom geweest? Dat is natuurlijk super! Alleen...nu je daadwerkelijk verloofd bent, reist er vast de vraag of die bruiloft in het buitenland wel haalbaar is?

Of deze droom te realiseren is, hangt af van een heleboel zaken. Maar voordat je je blind gaat staren op Italië, Zuid-Frankrijk of waar dan ook, wil ik je één tip meegeven; overweeg eens of je in Zuid-Limburg wil trouwen.

Wat? Zuid-Limburg? In plaats van het buitenland? Zij is helemaal gek geworden! Nee hoor....jullie zullen echt niet het eerste bruidspaar zijn dat zijn plannen bijstelt. Dat kiest voor de prachtige heuvels in het zuiden van Nederland, een hoeve, kasteel of landgoed waar je meteen een vakantiegevoel krijgt. Dat het opeens wél haalbaar is om al je gasten te laten overkomen en overnachten, zonder dat iedereen meteen een hoop vakantiedagen moet inleveren. Het bourgondische, ongedwongen sfeertje, heerlijk eten en drinken, er samen met je gasten een trouwweekend van maken....ik zie het al helemaal voor me.

Nu jullie nog! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk rustig rond op de website, lees de 
ervaringen van bruidsparen die jullie voor gingen of neem gewoon meteen contact op om eens kennis te komen maken in het altijd gezellige Limburg.

Tot snel!

Mandy Meys
Weddingplanner en Professioneel ceremoniemeester