Trouwen in Zuid-Limburg

Trouwen in Zuid-Limburg

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wanneer je ervoor kiest om te trouwen in Zuid-Limburg, kies je voor: sfeer, bourgondisch, het buitenlandgevoel in eigen land, kastelen, hoeves, Limburgse gastvrijheid, de mooiste fotolocaties, gemoedelijkheid en nog veel meer.

FBLS Weddings is  gespecialiseerd in Trouwen in Limburg. Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester weet ik voor jullie de mooiste locaties, onontdekte plekjes en beste leveranciers te selecteren. Daarnaast kan ik jullie helpen met het opstellen van jullie draaiboek, de leukste tips en trends spotten en ervoor zorgen dat jullie bruiloft echt jullie persoonlijke verhaal uitstraalt.

Wanneer jullie gasten van ver moeten komen, wordt een bruiloft in Zuid-Limburg al snel een trouwweekend. En waarom ook niet? Op vrijdag een gezellig diner of borrel samen met jullie gasten, op zaterdag een sfeervolle trouwceremonie, gevolgd door een knalfeest en op zondag fijn samen afsluiten met een bourgondische brunch. Genieten met de zachte G staat voorop!

De dienstverlening van de weddingplanner en/of professioneel ceremoniemeester wordt altijd afgestemd op jullie wensen, eisen en budget. Van de totale planning van A tot Z, een professioneel ceremoniemeester zodat ook al jullie vrienden en familie kunnen genieten van het feest, of een enkel adviesgesprek om jullie op weg te helpen. Alles is mogelijk en jullie ontvangen altijd een offerte op maat. Neem dus contact op voor een kennismakingsgesprek, dat geheel vrijblijvend is!
 

Tot snel!

Mandy Meys
Weddingplanner & Professioneel Ceremoniemeester